Det hele startede i 1999, hvor jeg gik i lære som tømrer og snedker i en lille lokal virksomhed på Stevns, kombineret med skoleophold på den jyske håndværkerskole i Hadsten.

Foråret 2003 får jeg mit svendebrev som tømrer og Snedker.
6 måneder efter jeg var udlært, stoppede jeg i firmaet hvor jeg blev udlært og skiftede til en anden virksomhed tættere på Køge, hvor jeg startede som tømrersvend.

Igennem tiden arbejdede jeg mig op og blev først formand for forskellige byggepladser, og blev senere konduktør for vores københavner afd.

I foråret 2014 tog jeg beslutningen, at jeg ville starte som iværksætter og selvstændig tømrer og snedker mester, som altid har været en drøm for mig, og 1. juli stoppede jeg min stilling som konduktør efter 11 år, og startede mit eget firma HSP Tømrer og Snedker ApS.

Ordrebogen blev hurtigt fyldt, og jeg valgte derfor at ansætte 1 tømrer/snedker i november og 1 mere i start januar. Firmaet beskæftiger idag 4 fuldtidsansatte tømrere og snedkere, og 1 lærling.

Vi servicere alt fra den store erhvervskunde med de helt store opgaver, til de helt små privatkunder med små opgaver.

Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og lægger stor vægt på kvalitet og service.

HSP Tømrer og Snedker Aps ejes af Henrik Sejr Pedersen Tømrer og Snedker Mester. Firmaet består i dag af 5 dedikerede medarbejdere, som knokler for at vi kan levere de bedste resultater for dig.

 

Vi støtter

1

1